Ημερολόγιο

Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και εξώσεις στην πρώτη κατοικία

07/06/2017

Κίνηση για την Υπεράσπιση των Κοινωνικών Αγαθών - ΚΥΚΑ

Με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να πλησιάζουν και τις εξώσεις σε σπίτια να είναι ένα πολύ πιθανό και άκρως κακό σενάριο για το μέλλον, η αντίσταση της κοινωνίας απέναντι στις πολιτικές των μνημονίων αποτελεί καθήκον καθώς και διακύβευμα για το μέλλον του λαού στον τόπο. Στην Πάτρα το μπλοκάρισμα των πλειστηριασμών συνεχίζεται με επιτυχία ,όμως πρέπει να υπάρξει ένας νέος και μαζικός συντονισμός πάνω στο ζήτημα που ανοίγουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Η Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών θέλει να ανοίξει την κουβέντα καλώντας τον κόσμο της Πάτρας και των κινημάτων να πάρει ενεργά μέρος στον αγώνα αυτό για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

H Κίνηση Υπεράσπισης Κοινωνικών Αγαθών (ΚΥΚΑ) σας καλεί την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ώρα 7:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας στην εκδήλωση με θέμα τους Πλειστηριασμούς, ειδικότερα τις εξελίξεις για τους πλειστηριασμούς που θα διεξάγονται ηλεκτρονικά.

Τι θα κάνεις γι αυτό; Θα μείνεις παθητικός θεατής ή θα διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου; Αν δε θέλεις να χάσεις το βιός σου, σήκω και πάλεψε τώρα!

Κανένας μόνος του! Όλοι μαζί μπορούμε!

Κανένας αγώνας δεν πήγε χαμένος, παρά μόνο αυτός που δε δόθηκε ποτέ…

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ!

Facebook Event