Επικαιρότητα

Χειροβομβίδες κρότου-λάμψης, χημικά και ξύλο στους διαδηλωτές κατά της Eldorado

16/04/2018

Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην εξόρυξη χρυσού

Nέα επίδειξη κατασταλτικής βίας από τα ΜΑΤ του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης απέναντι στους διαδηλωτές στις Σκουριές. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης ενάντια στην Εξόρυξη Χρυσού, μόλις προχθές  η Eldorado (που έχει βραβευτεί για την επίδειξη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης...) αρνήθηκε να αποζημιώσει οικογένεια εργαζομένου της που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα. Παραθέτουμε  στη συνέχεια την Ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Αγώνα Θεσσαλονίκης για τα χθεσινά επεισόδια στις Σκουριές.

Yabasta

Στο πλαίσιο της σημερινής διαδήλωσης που έγινε στις Σκουριές σαν απάντηση στην απόφαση της Διαιτησίας Eldorado - Σταθάκη οι κατασταλτικοί μηχανισμοί έδειξαν για άλλη μια φορά το άθλιο πρόσωπο τους, ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης, χημικά και ξύλο στους διαδηλωτές. Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε για 5 τραυματισμούς από τα γκλοπ των ΜΑΤ.
Δεν μας τρομάζει η καταστολή, αντιθέτως μας δυναμώνει.
Θα είμαστε στους δρόμους μέχρι να φύγουν αυτοί που καταστρέφουν τον τόπο μας!

15/4/2018

https://www.facebook.com/epitropiagonathessantigold/?hc_ref=ARRY5p6fR1JaLOLe2gQ57aXgEKA504KuI9Z6RuWJe3ln3O-y1UROEHh1QIFKkwB4pVQ&hc_location=group