Επικαιρότητα

Δαδήλωση Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό, 15 Μαϊου, 6 μμ, Ισραηλινή Πρεσβεία

15/05/2018

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Τα θύματα της χθεσινής θηριωδίας των ισραηλινών δυνάμεων κατοχής έφτασαν τα 52. Ανάμεσά τους και πολλά παιδιά. Η ελληνική κυβένηση, εγκλωβισμένη στις τραγικές επιλογές της αρκείται σε άθλιες εκκλήσεις "αυτοσυγκράτησης" και προς τις δύο πλευρές της σύγκρουσης, σε απόλυτη αναντιστοιχία με τα δημοκρατικά αισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού. Δημοσιεύουμε στη συνέχεια την Ανακοίνωση - Κάλεσμα που εξέδωσε χθες η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Yabasta

Άλλη μια μέρα που με την αγαστή βοήθεια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ στα πλαίσια κοινού σχεδιασμού και συμφερόντων, το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ δολοφονεί τον αγωνιζόμενο Παλαιστινιαό Λαό. Είναι άλλωστε εδώ και καιρό που η μεταφορά της πρεσβείας των ΗΠΑ με απόφαση της προεδρείας Τραμπ έχει δυναμιτίσει περαιτέρω την κατάσταση καθιστώντας το κράτος του Ισραήλ ακόμη πιο θανάσιμα επιθετικό. Σήμερα από το πρωί οι Παλαιστίνιοι διαδηλώνουν και συγκρούονται με τις δυνάμεις κατοχής στη Γάζα αλλά και μέσα στην Ιερουσαλήμ, ενόψει της τελετής εγκαινίων της πρεσβείας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές δεκάδες Παλαιστίνιοι διαδηλωτές έχουν τραυματιστεί και τουλάχιστον 18 έχουν σκοτωθεί από πυρά. Κι όλα αυτά - όχι τυχαία - τις μέρες που συμπληρώνονται 70 χρόνια από την αρχή του δράματος. 70 χρόνια από τη Νάκμπα!

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ [ΣΗΜΕΡΙΝΗ] ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΕΙ Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ:

70 χρόνια από τη Νάκμπα, ο αγώνας συνεχίζεται από γενιά σε γενιά, μέχρι την οριστική απελευθέρωση της Παλαιστίνης
Καταστροφή – Αντίσταση - Επιστροφή

Όλοι/όλες στην πορεία στην Αμερικάνικη και την Ισραηλινή πρεσβεία την Τρίτη 15 Μάη, 6μμ.

Προσυγκέντρωση στο Μέγαρο Μουσικής (Μετρό)

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1898403567051276&id=1891196061105360